Industrielektriker – med vilja att utvecklas

Du är industrielektriker, har relevant gymnasieutbildning och grundläggande kunskaper om Svensk Elstandard. Det är meriterande om du har erfarenhet av industri-el. styrsystem och/eller pneumatik. Vidare talar och skriver du obehindrat svenska, har baskunskaper inom data och innehar ett B-körkort.

Vi fortsätter vår tillväxtresa och söker ännu en kollega till med placering hos en av våra servicekunder i Dals Långed.

Våra intressanta kunduppdrag ökar och därför söker vi nu en duktig och engagerad Industrielektriker för stationering hos en av våra servicekunder i Dals Långed.

Uppgifter

Vi är våra kunders elavdelning och våra kunduppdrag varierar kraftigt och vi löser det mesta inom elområdet. Vår mångåriga erfarenhet i branschen och yrket samt god ledning gör att du snabbt kan axla eget ansvar i ditt arbete och planering. Exempel på uppdrag är felsökning, kontroll, maskinlösningar, pneumatik och arbete inom styrsystem. Har du redan god erfarenhet av installationsarbete på industri finns det stora möjligheter att vidareutvecklas.

Kompetens

Du är industrielektriker eller elektriker med industrierfarenhet och har relevant gymnasieutbildning med krav på el-inriktning och grundläggande kunskaper om Svensk Elstandard. Det är meriterande om du har erfarenhet av industri-el. styrsystem och pneumatik. Vidare talar och skriver du obehindrat svenska, har baskunskaper inom data och innehar ett B-körkort.

Viktiga egenskaper

Du är socialt kompetent, utåtriktad och positiv med god förmåga att sätta kunden i centrum. Du gillar att ta eget ansvar och kan arbeta självständigt. Du gillar individuellt arbete likväl som att arbeta i team. Vidare är du stresstålig och uppskattar ett flexibelt arbete med möjlighet att växa och utvecklas.

Arbetslivserfarenhet

Industrielektriker, 2-4 års erfarenhet (Krav)

Utbildning

Gymnasial utbildning inom Teknik och teknisk industri (Krav)
Kompetenser
Godkänd elutbildning (Krav)
Språk
Svenska (Krav)

Körkort

B

Anställningsform

Tillsvidareanställning, heltid med placering i Dals Långed

Ansökan

Skicka din ansökan med meritförteckning till hr@helab-ab.se. Har du frågor om tjänsterna kan du ringa vår vd, Bengt-Olof Gustafsson 0523-66 56 33.